proper, работи ли ти регулирането на фаровете от скролера в купето, след като инсталира ксенона?
Известие
Collapse
No announcement yet.
HID Convesion Kit (xenon) на GTV/Spider /снимки
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от b_angelovproper, работи ли ти регулирането на фаровете от скролера в купето, след като инсталира ксенона?
НЕ че има нужда при мене....това регулиране е за когато качиш повече хора отзад или голям товар и предницата се "надигне"....та да може да свалиш малко да не заслепяваш.......задни седалки нямам (хора да кача....ниц, а голям товар в Спайдера ....хахахха)
Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
И аз съмс ХИД от около месец и съм доволен,ма аз си го взех от друго мястоНа 145/6 има огромна разлика,незнам за ГТВ
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
може ли да снимате кутийте да вида какъв Хид сте си зели ! а някои от тезми модели някои взимал ли е ?
http://www.streetmania.bg/p_4/ксенон.htmlALFA ROMEO GTV 2.0 TS/ Punto GT3 8V / BMW 530D E60
Comment
-
..
Първоначално публикувано от MuryИ аз съмс ХИД от около месец и съм доволен,ма аз си го взех от друго мястоНа 145/6 има огромна разлика,незнам за ГТВ
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Comment
-
Re: ..
Първоначално публикувано от hristiqnПървоначално публикувано от MuryИ аз съмс ХИД от около месец и съм доволен,ма аз си го взех от друго мястоНа 145/6 има огромна разлика,незнам за ГТВ
свети екстра
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Re: ..
Първоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от hristiqnПървоначално публикувано от MuryИ аз съмс ХИД от около месец и съм доволен,ма аз си го взех от друго мястоНа 145/6 има огромна разлика,незнам за ГТВ
свети екстра
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Comment
-
Има разлика межди "преди" и "след", но ми се струват ,че светят слабо - явно на живо е различно ..........
Comment
-
Proper, кажи как ги наврътка тия врътчици за хоризонталното бате. Имам чувството, че ми се въртят безконечно, а движение по хоризонтала няма. От днес си сложих Би-ксенон - на късите и на халогените, ама колата на фарове малко ингьос гледа - единия фар гони котеричките по дърветата, другия рови черъвчета по земята. За нагоре-надоле ги докарах, ама проблема ми е ляво дясно... Дали няма нещо счупено и как да го оправя...
И споделете... проблем ли е като палите мотора при включен ксенон, като се има предвид, че в момента на завъртане на стартера се изключват консуматорите, вкл. и фаровете.
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelovProper, кажи как ги наврътка тия врътчици за хоризонталното бате. Имам чувството, че ми се въртят безконечно, а движение по хоризонтала няма. От днес си сложих Би-ксенон - на късите и на халогените, ама колата на фарове малко ингьос гледа - единия фар гони котеричките по дърветата, другия рови черъвчета по земята. За нагоре-надоле ги докарах, ама проблема ми е ляво дясно... Дали няма нещо счупено и как да го оправя...
И споделете... проблем ли е като палите мотора при включен ксенон, като се има предвид, че в момента на завъртане на стартера се изключват консуматорите, вкл. и фаровете.
Колега тези "врътки" за съжаление са много деликатни.... напълно е възможно да имаш счупена такава....
Аз лично като ги въртя и ми се коригира по хоризонтала както трябва както и вертикала с другите...НО ...... няма да казвам колко пот пролях и молитви да не се счупи нещо, защото така странно и трудно се вътрят тези за хоризонталното движение, че имам усещането, че всеки момент ще се счупи и то якоооо...
Засега е ОК. Имам да правя леки корекции след 2 месеца каране да ги насоча по добре. Преди с нормалната крушка не виждах точно зона на "светене"...а сега го сече като с нож....
Едни приятели почнаха да монтират някакви Корейски, които ме впечатлиха много и има шанс скоро да си сложа май Корейски на късите, а сегашния да го преместя на дългите.
А и цената след 1-2 месеца ше е 100лв и сигурно.
Сега е 130-150лв за мене......За клиенти е леко отгоре де
При тия цени ше сложа и на халогените...хеххе....Три-ксенонAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Пропер, на халогените седи много ефектно, но трябва да смениш и крушката на габарита с бял светодиод, иначе изглежда като свещичка там. Аз така направих, фацата съзвем се промени, сега се замислям и за 3-ти ксинонт на дългите, но... има ли смисъл?
Comment
Comment